Bliži se proljeće, toplo vrijeme, sve više temperature zraka a sa time se budi priroda i leteći insekti postaju aktivniji i brojniji sve do jeseni.

Kako bi pravovremeno zaštitili svoj prostor  od dosadnih i opasnih letećih insekata koji prenose zarazne bolesti te ugrožavaju zdravstvenu ispravnost prehrambenih proizvoda i radnih površina, razmotrite našu ponudu.

 

PRACTIKA je UV lampa/ insektron koja je izrađena od kvalitetnih materijala i Britanskog modernog diskretnog dizajna (pogodna za komercijalne kuhinje, industrijske pogone, proizvodnje i prerade hrane, prodavaonice, caffe barove, restorane..)

UV žarulje privlače insekte rasponom oko 368nm što je ljudskom oku nevidljivo no muhe privlači, a velika ljepljiva podloga sa feromonskim premazom privlači insekte koji se naposljetku i zalijepe.

Zamjena žarulja i ljepljivih podloga je jednostavna i brza.

Ljepljive podloge dolaze u dvije boje: žutoj (za komercijalne prostore gdje se radi prema HACCP, SQMS, AiB, IFS i TESCO standardima za sigurnost hrane te se vrši monitoring i prebrojavanje insekata) te crnoj boji za prostorije u koje dolaze Vaši klijenti, kupci, gosti…

Radi odličnog omjera kvalitete, efikasnosti i cijene pogodna je i za male i velike objekte različitih djelatnosti.

Ukoliko ste zainteresirani za dodatne informacije, tehničke karakteristike o ovom profesionalnom atestiranom proizvodu slobodno nas kontaktirajte i dogovorite termin za prezentaciju u našem ili Vašem prostoru.

                                                   NOVO !

 

Od 25. kolovoza 2023. nastupa zabrana proizvodnje fluo cijevi te se prodaju samo zalihe sa tržišta. Europska komisija (EC) RoHS Direktive 2011/65/EU ima za cilj ukloniti živu iz rasvjetnih tijela, uključujući fluorescentne UV cijevi koje se koriste u insektronima.

Međutim, postoji izuzeće za postupno ukidanje fluorescentnih UV cijevi najkasnije do rujna 2027. nakon toga neće biti moguće nabavljati UV fluo cijevi.

Posljedično tome su dizajnirane UV LED lampe. Štede do 67% električne energije te se LED traka mijenja svake 3 godine ( fluo cijev se mijenja jednom godišnje).